Izaberi torbu koje te najviše privlači i pročitaj šta to govori o tebi

Lizzie Saddle torbica – Vesela, uvek puna energije i optimizma i uvek u akciji. Gde god da ideš i šta god da radiš ti uvek pronađeš način da se zabaviš. Voliš svoju slobodu i to se odmah vidi kod tebe. Ostaviš svoj specifičan trag u svakoj prilici.

 

Lizzie Saddle torbica je kao pikantan začin – istaći će najneobičniju stranu tvog stila. Moderna i decentna istovremeno pratiće te u svim tvojim avanturama.

Linka Landscape  – Ti voliš da budeš spremna za sve, uživaš u prirodi i beleženju lepih prizora. Umetnost i pragmatičnost u tebi su se sreli i prepoznali. Umeš da uživaš u trenutku i ne gubiš svoje ciljeve iz vida. Linka Landscape je torba kojoj ćeš se uvek vraćati, neće te izneveriti ni u jednoj sezoni i sa lakoćom će nositi sav teret tvojih lepih zapažanja i uspomena.

 

Abby torba – Ti definitivno znaš šta je lepota na tvoj način, zaista te ne zanima previše spoljašnjost stvari i ljudi. Intuitivna si i koncentrisana na realnost – ne želiš da se baviš sitnicama i uvek vidiš širi kontekst svega sa lakoćom. Zato će ova praktična lepotica - Abby biti tvoja draga saputnica svuda bilo da je nosiš preko ramena, na leđima kao ranac ili u ruci kao tašnu.

Laura Bucket torba – Posebna, pomalo zahtevna i beskrajno velikodušna za svoje najbliže. Voliš modu i tvoj stil je prepoznatljiv. Imaš dobar instinkt kada su trendovi u pitanju ali biraš da li ćeš ih pratiti.

Laura će brzo postati klasika u tvom ormanu. Neverovatno je koliko toga ova torba može poneti a tako je lagana je i savršeno u skladu sa trendovima ove jeseni!

Odette torbica – Ti si na prvi pogled nežna a na drugi pogled zapravo vrlo neobična – možeš se uklopiti svuda ali da bi zablistala punim sjajem treba ti vrlo specifična ekipa. Nisi nametljiva ali tvoja prefinjenost i lucidnost su uvek zapaženi.

 

Odette torbica brzo će postati tvoj najbolji prijatelj, u nju može stati sve što ti je najvažnije  - novčanik, telefon i šminka… U svakodnevnoj odevnoj kombinaciji izgledaće šarmantno i diskretno a uz elegantnu večernju kombinaciju može izgledati totalno glamurozno. Neobična boja dozvoljava mnogo eksperimenata a istovremeno je dovoljno i mala i velika da je možeš nositi baš svuda sa sobom.

Olivia torba – Uživaš u tome što pleniš pažnju i odlično znaš kako da privučeš poglede. Dinamična si, ambiciozna i vredno se boriš za ono što želiš. Trendovi te uopšte ne zanimaju. Pa ti si ta koja ih stvara zar ne?

Olivia će ti definitivno privući pažnju. Tako nešto još nisi imala. Lako ćeš smisliti gde ćeš je sve poneti sa sobom. Crveno je boja hrabrih.

 

Words by: Photographs by: Milica Vasković