Jana Dačović: Predivan je osećaj kada radiš ono što voliš!

Jana Dačović je jedinstvena, mlada online zvezda, koja je za samo tri godine sakupila više od 400 000 pratilaca na društevnim mrežama! U čemu je tajna njenog uspeha? Spontana je, iskrena i radi ono što voli! Osim toga napisala je i knjigu “Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović” i tako je postala popularna i u offline svetu. Popričali smo sa njom o lepoti, Oriflame-u i uspehu. Pročitajte šta ona misli o tome.

Šta za tebe znači lepota, koliko ti je važna kod drugih ljudi? Šta prepoznaješ kao lepo?
Za mene je lepota ono što čovek nosi u sebi, dobrota i plemenitost kojom zrači, i humanist koju ispoljava prema drugim ljudima. Veoma je važnai smatram da svaki čovek može da je ima, samo ukoliko se malo potrudi.

Ako bi istakla tri Oriflame proizvoda koja su te oduševila na prvi pogled, koji bi to bili?
Izbor je zaista veliki i pitanje je teško, ali ukoliko moram da se odlučim za samo tri proizvoda koja su mi se istakla to bi bili: The One set za konturisanje, Scarlet kabuki četkica koju koristim svakodnevno, kao i Love Nature piling za telo koji je nezaobilazan deo moje nege kože.Devojke tvojih godina te obožavaju, tvoja popularnost je ogromna, šta ti misliš o tome? Da li postoji neko čiji rad ti pratiš na taj način?
Ne mogu rečima opisati koliko sam zahvalna svakoj devojci koja me voli, prati i podržava. O ovome sam mogla samo da sanjam kada sam počela da se bavim videom i fotografijom. Predivan je osećaj što mogu da se bavim onim što volim i da imam neverovatnu podržku publike. Postoje strane jutjuberke čije postove i sama pratim svakodnevno i neverovatno mi je da mene neko gleda kao što ja njih pratim.

Da li je ovo što radiš sada tvoja karijera ili ljubav? Čime se još baviš i šta te zanima u životu?
I jedno i drugo je! Pre svega krenula sam u ovaj svet zato što volim kamere, modu, savetovanje i slično... Posle tri ipo godine rada to jeste moja karijera, ali sve je počelo samo iz ljubavi. Karijera je došla spontano i volela bih da nastavim da radim ono što volim, a da to bude i moja karijera. Pored snimanja, upisala sam i prvu godinu fakulteta, koji je i delimično povezan sa mojim hobijem, tako da mi ne pada teško da savladam sve. Pored tih stvari, nemam puno vremena da otkrijem i bavim se drugim stvarima i hobijima, jer i snimanje i fakultet zahtevaju maksimalnu posvećenost i vreme. Za sada neka ostane na ovome.

Words by: Photographs by: Miloš Nadaždin